Zbirka prica i razmisljanja bez kronoloskog reda
lunoprof
Blog
utorak, rujan 23, 2014
OTVORENO PISMO GRADU SUPETRU, gradonacelnici Ivani Markovic i voditelju odsjeka Ivici Vrandecicu te ostalim zaposlenicima kao i gradskim vijecnicima

Postovana gradonacelnice Markovic, postovani sluzbenici grada, postovani vijecnici

Povodom natjecaja, odnosno javne nabave projektne dokumentacije za revitalizaciju setnice 'Vlacica-Banj-Sv. Nikola' molim vas da dodatno pojasnite meni osobno, ali i gradanima Supetra javnom objavom na facebook stranici gradonacelnice ili na stranici Grada ulazne podatke iz natjecajne dokumentacije – projektnog zadatka:

>> str. 11, tocka 12. – dio A, A.1 ....
- analiza oborinske odvodnje
- analiza odnosa planiranog parkiralista za automobile i oborinske odvodnje (mastolov)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204750286855475&set=a.10202705911067358.1073741828.1186392258&type=1

Naime, posve mi je nepoznato da setaci ispustaju masti i ulja, kao i da se parkiraju. Stoga mi je neshvatljivo zasto trazite analizu oborinske odvodnje, posebno odnosa planiranog parkiralista za automobile i odvodnje ako je projektantima zadan zadatak revitalizacije SETNICE. Znate, u mojem svijetu, bar do sada, automobili nisu setali, niti su se setaci parkirali. Rijec «SETNICA» znacila je setati, nije imala kotace, niti se parkirala, posebno nije bila podmazivana, niti su setaci ispustali maziva, cak ni oni s «putrom na glavi».

Znam, novo je doba, svijet se mijenja i treba se prilagoditi naprednim idejama i novim spoznajama. Treba permanentno uciti, biti otvorena uma, tolerancija svega i svacega novo je poslanje, postmoderna odavno je zavladala svijetom, politikom i ljudima. Neke rijeci su promijenile svoja znacenja, esteticka promisljanja velikim dijelom nestala su iz naseg drustva..

Zbog svega toga, ali i zbog moje velike zelje za novim spoznajama i saznanjima lijepo vas molim da mi slikom (to bi vi vjerojatno nazvali graficki prikaz u jos vise zakasnjelom dodatku projektnog zadatka – javne nabave) i opisom (rijecima) objasnite sto ste tocno zadali kao zadatak projektantima SETNICE za parkiranje i automobile kao i za lov na razne masti nakon pranja iste kisom.

Graficki prikaz polozaja te, za do sada meni nepoznate gradevine, svakako molim uz tekstualno objasnjenje jer se nekako slabo raspoznaje tako zuto obojana na zutom podrucju na kojem se planira revitalizacija.

U nestrpljivom ocekivanju novih spoznaja i ucenja, cekam javnu objavu vaseg postmodernistckog ucenja.

S postovanjem,

http://youtu.be/9m_OvYkoyeE

U Supetru, 21.09.2014

lunoprof @ 09:32 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
flashHeader
geotoolbar

web tracker